![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine si-a facut? ma intereseaza foarte tare epilarea cu lumina pulsata. poate cineva sa-mi ofere detalii personale daca si-a epilat definitiv ceva?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
Buna :)!
Din cate am observat stii despre aceasta epilare cu lumina pulsata! Ce pot sa-ti spun, aceste sedinte le fac la Coquette, pana la a-6-a sedinta mergeam din 6 in 6 saptamani, acum din cauza ca suprafata s-a mai rarit si firul de par isi face aparitia mai greu voi merge pentru moment la 8 saptamani. Ma epilez pe doua suprefete si anume inghinal(50E/sedinta) si axila(50E/sedinta). Am parul castaniu deschis. Da, este o problema daca parul este deschis, lumina pulsata nu isi face efectul pe firul de par blond-deschis. Insa, trebuie vazut! Nu stiu exact, insa ma pot interesa la urmatoarea sedinta si despre mustata. Mi-au spus sa folosesc doar lama, nu este voie sa folosesc aparate care smulg firul de par sau ceara. Efectele se pot vedea la a-3-a sedinta, in cazul meu. Legat de mustata nu stiu mai nimic insa, ma pot interesa si daca trebuie venit o data pe luna sau mai tarziu...la mustata este posibil sa fie nevoie de mai putine sedinte. La epilarile pe care le fac eu mi s-a spus ca in medie sunt cam 10 sedinte...la axila pot spune ca este posibil sa ma incadrez, inghinal nu ma pot pronunta inca ::) Daca am omis ceva nu ezita sa intrebi... Te tin la curent ;) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 08:24 PM |
|