![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Se poate sa nu avem si aici topicul asta? :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
QUOTE inteles ;) zineryt sa fie. Dar mai bag vreo saptamana scrub cu malai. Poate nu e nevoie, mai ales ca la mine e localizata in cateva zone. Hai cu cosurile mai treaca mearca dar cum sa rezolv luciul fetei? Sunt disperata: intr-o seara vin acasa si ma intreaba prietenul meu: ploua afara? :o (nu ploua), era fata mea cea luminoasa (lucioasa) :'( Ce fac fetelor? Spuneti si voi. Va pupicesc vad ca deja sunteti pe pozitii cu topicul acneea. :aplauze: bine v-am gasit sau...regasit. tits, mie dermatoloaga mi-a spus la ultima intalnire pe care am avut-o acum vreo 2 zile sa nu folosesc malai ptr peeling prea des. e bine cam o data la 2 saptamani si asta in conditiile in care eu nu am tenul sensibil. este f abraziv. in schimb mi-a spus ca pot sa folosesc o data pe saptamana tarate de grau si mai bine dc sunt amestecate cu miere. fetelor, mi-a dat si mie doctorita mea brevoxyl. si nu l-am mai folosit pana acum. eu sunt fana retin_a. :D m-a scapat de multe pete si probleme pana acum. problema este ca pe prospect scrie ca nu treb sa le folosesc pe amandoua. intrebare: merita sa renunt la retin? e mai bun brevox? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th July 2025 - 03:56 AM |
|