![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
buna seara, (as fi vrut eu sa vin cu sanioara)
am si eu o intrebare! de fapt, sa va zic mai intai: am aici termopan si nu am sarme. ma enerveaza la culme.. pt ca trebuie sa astept in jur de 2 zile ca sa mi se usuce hainele. (am suport de ala de fier.. care se pliaza). intrebarea mea e: cum fac sa pun niste sarme? pot da gauri in termpoan? HABAR nu am! :ametit: merci! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
meg
uite ce inteleg eu! ai un balcon deschis (fara plafon), acoperit cu tabla (ondulata sau zincata/galvanizata) si inchis pe 3 laturi cu geam termopan. solutii: 1.prindere de zidarie/perete a unei confectii metalice in forma de T (asezat cu latura lunga orizontal). trebuie confectionat la un atelier (din platbanda-montata pe perete si cornier sudat de platbanda-latura orizontala). asta presupune gauri date in perete, montare dibluri si prinderea confectiei cu holdsuruburi. lungimea laturii orizontale o alegi in functie de latimea balconului si de pozitia sarmelor de intins rufe. atentie la locul in care montezi confectia pe perete, sa nu impiedice deschiderea ferestrei balconului. 2.prindere de traversele/profilele de fixare a tablei care acopera balconul (adica de confectia metalica de care este prinsa/asezata tabla)-e o solutie mai complicata. in amandoua cazurile ai nevoie de confectie metalica (2 buc.) parerea mea este sa apelezi totusi la un barbat pt montarea sistemului de prindere al sarmelor de rufe. este nevoie sa dai gauri cu bormasina si ma indoiesc ca o sa reusesti! tu poti interveni doar cu...bunul gust la alegerea formei confectiei si alegerea culorii in care ea va fi vopsita! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 05:05 AM |
|