![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Si va pregatiti de sporturi extreme: la costumul initial, FF (Fat-Frumos, adica :P ) la fel - se trece la activitati erotice. Cata lumina e destula ca sa nu fie prea multa?
Tine de pudoare, de preferinte si de imaginatie sa te poti desfasura dezinvolt intr-o anumita ambianta luminoasa. Voi ce preferinta aveti? :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
cred ca barbatilor le place sa fie un pic de lumina. atata lumina, cat sa-si poata privii/vedea partenera. chiar daca o fac printre gene. (exclud aici cazurile cand fac sex-cu ochi inchisi si cu gandul la ...naomi cambell, spre exemplu :P )
dar subiectul acesta este axat doar pe dragostea facuta...noaptea! mie, spre exemplu imi place foarte mult sa fac dragoste dimineata. sa-l surprind cand incepe sa se trezeasca din somn. cand este intre vis si realitate. si odihnit. ha ha si atunci nu se mai pune problema luminii. de nici un fel. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:51 AM |
|