![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vrem sa fim egale cu barbatii. Asta a "trendul" epocii: in spatele unei imagini pline de feminitate sta, uneori, o femeie tot atit de "agresiva" sexual ca un barbat.
O fi bine, o fi rau... greu de spus, mai ales ca de la aparitia metrosexualilor lucrurile par sa se fi dat si mai rau "peste cap". Am devenit ceva mai sigure pe noi, mai putin inhibate... voi la cum e? Faceti voi primul pas sau sperati sa il faca el? Mie, par egzamplu, imi placea sa folosesc o "combinatie" : adica sa fac eu primul pas, lasindu-l pe el sa creada ca l-a facut. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mai fetelor (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) e flatant cand esti curtata si e si mai flatant cand face el primul pas, dar hai sa nu uitam ca sunt si ei tot human beings (fara cea mai mica urma de ironie) si ca atare au temeri, spaime, sfieli exact la fel ca si noi, doar ca noi despicam firul in 4 muuuult mult mai des.
Cu trecerea anilor sunt chestii care nu mai conteaza asa cum contau acum 5-10 ani. Asta o spun din punctul meu de vedere. Una din chestii este abordarea unei persoane care ne place. Nu ma refer neaparat la a aborda pt a forma un cuplu ci pur si simplu la primul pas. Eu il fac daca vreau sa comunic cu cineva ... fie cineva-ul ala barbat sau femeie. Sunt timida la anumite chestii dar ma tratez. Si dupa cum spuneam cu cat inaintez in varsta (haha suna cam aiurea) acord mult mai putina importanta unor astfel de detalii. yep! mie nu mi-e jena sa fac primul pas! viata e prea scurta iar astea-s detalii neimportante cand privesti eventualul rezultat in ansamblu! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 12:27 PM |
|