![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gandurile Mititikai pot fi gasite aici.
La buna citire! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Mereu trec printr-o criza...voi inainte de culcare nu stati sa va ganditi? La orice..la oameni, la lucruri, la voi...la ei...la el...la ea, la facultate,la slujba,la taxe...la viata, la moarte! Nu am cum sa nu ma gandesc la atatea, adorm foarte greu..asa am adormit mereu. Continuu sa cred ca toate lucrurile se intampla dintr-un anumit motiv si ca nu putem acuza oamenii pentru faptele lor, pentru ca deciziile lor sunt conduse de o forta care ii depaseste si pe care ei insisi nu o pot intelege sau percepe...Asa ca sa nu aveti pretentii de la mine, daca va dezamagesc inseamna ca forta e de vina..daca nu va dezamagesc inseamna ca am identificat forta si i-am tras o palma! Na ca am filozofat...deja ma doare capul!!!
Gata! Ma duc sa-mi iau cerceii pe care mama sigur i-a aruncat la gunoi din greseala...nu..chiar din greseala!!!asa e mama...daca i-am dat si o hartie si cerceii... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:33 AM |
|