![]() |
![]() |
capsunica23 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
care e parearea voastra:merita criticati oamenii care le asculta?
eu una ma distrez enorm la chefuri cd dansez pe muzica de manele..si unele chiar sunt frumoase .. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
insistentule :P
In calitate de manager a unui manelist voi indeplini urmatoarele: - numararea banilor dupa fiecare concert :D - pastrarea cotei mele din banii pe concert (si da cota e confidentiala :fluierat:) - obtinerea de contracte (nunti, botezuri, alea,alea :hainoroc: ) banoase pt interpret... si pt mine :fluierat: - organizarea unei petreceri bomba de sarbatori pentru promovare, afirmare... - aducerea interpretului pe la diverse emisiuni cu maaare audienta gen teo, de 3 ori manele... - Achizitionarea de echipamente de sonorizare pentru concert din banii obtinuti-cota mea - organizarea unui orar mai mult sau mai putin strict pt interpret (protejam investitia ;) ) - alcatuirea unui site de internet cu realizartile si viata interpretului - speach in care interpr. sa multumeasca managerului pt castigarea marelui premiu pentru cel mai bun debutant, sau cea mai tare revenire :o Pe parcurs voi mai adauga si altele. :tararam: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 06:06 AM |
|