![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va tenteaza sa faceti vreo treaba de genul asta? Niste silicoane , vreo buzuca , lipoaspiratie , un lifting micutz etc...
Da ca da , ce fel de si de ce? Dc nu de ce nu si de ce sunteti siguri ca nu o sa va razganditi intre timp .... Daca aveti vreuna din voi vreo operatie estetica la activ sau stiti pe cineva care are impartasiti si voi din experienta voastra. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
pai, hai sa mai scriu despre niste vedete care si-au operat (in ultimul timp) cate ceva:
incep cu cream, care si-a operat, cu succes zic eu, nasul... dupa cum vad modelul zic eu k la doctorul antohi... e mult mai bine decat inainte, si o face mai finuta... apoi, ashley simpson, tot nasul, dar n-am vazut inca poza (doar stirea pe Mtv) azi, la Teo, denisa de la bambi avea silicon in buze... destul de natural, zic eu... buze f conturate acum, o prinde desi ea are oricum ceva antipatic... poate vocea (inainte credeam ca sunt buzele (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) ) e mai bine dar nu pot spune ca a devenit frumoasa.. e mai ok totusi |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 01:32 PM |
|