![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 Member No.: 58 ![]() |
Prajitura cu nuci
Reteta initiala o facea mama in forma de tort, o taia in doua si o umplea cu crema si o orna cu frisca. Ramane sa alegeti voi modul de ornare. Pofta bun de sarbatori! |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Uite ce-am gasit in cartile d-lui MM:
Dulceata de pere 250 gr. pere taiate cuburele 1 lingurita fructoza 1 lingurita gelatina 1 lingura apa Se pun la fiert bucatile de para cu fructoza si se fierb 15 minute la fiert. Se pune gelatina la inmuiat intr-un castronas cu apa, iar dupa ce s-a umflat se adauga la fructe si se mai fierbe 5 minute. Se pune dulceata in borcane si se tin in frigider. Acuma la portocalele tale intrebarea e: sunt tratate chimic sau nu? Daca nu, poti sa pui o parte din ele cu tot cu coaja (taiate felii foarte subtiri). Daca zici ca-s asa de acre, as pune 1 lingura de fructoza la 250 gr fructe curatate. In rest la fel ca sus. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 02:16 AM |
|