Dec 10 2005, 08:57 AM
Post
#1
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 Member No.: 58 |
Prajitura cu nuci
Reteta initiala o facea mama in forma de tort, o taia in doua si o umplea cu crema si o orna cu frisca. Ramane sa alegeti voi modul de ornare. Pofta bun de sarbatori! |
|
|
|
![]() |
| kalua |
May 18 2006, 06:15 PM
Post
#2
|
|
Musafir |
Uite ce-am gasit in cartile d-lui MM:
Dulceata de pere 250 gr. pere taiate cuburele 1 lingurita fructoza 1 lingurita gelatina 1 lingura apa Se pun la fiert bucatile de para cu fructoza si se fierb 15 minute la fiert. Se pune gelatina la inmuiat intr-un castronas cu apa, iar dupa ce s-a umflat se adauga la fructe si se mai fierbe 5 minute. Se pune dulceata in borcane si se tin in frigider. Acuma la portocalele tale intrebarea e: sunt tratate chimic sau nu? Daca nu, poti sa pui o parte din ele cu tot cu coaja (taiate felii foarte subtiri). Daca zici ca-s asa de acre, as pune 1 lingura de fructoza la 250 gr fructe curatate. In rest la fel ca sus. |
|
|
|
Bianka7 Retete Montignac pentru dulciuri Dec 10 2005, 08:57 AM
kalua Re: Retete Montignac Dec 19 2005, 12:49 AM
ala80 Re: Retete Montignac Feb 10 2006, 11:51 AM
kalua Re: Retete Montignac Feb 10 2006, 01:21 PM
ala80 Re: Retete Montignac Feb 10 2006, 03:37 PM
diotima Re: Retete Montignac Feb 13 2006, 05:45 PM
Alma Re: Retete Montignac Feb 18 2006, 05:33 PM
diotima Re: Retete Montignac Feb 18 2006, 07:52 PM
kalua Re: Retete Montignac Feb 18 2006, 09:58 PM
Alma Re: Retete Montignac Feb 19 2006, 08:34 AM
roina2 Fetelor, ati incercat coliva cu zaharina? Nu e o g... Feb 23 2006, 11:22 PM
kalua roina, MM nu e deloc adeptul zaharinei ;)
Oricum... Feb 23 2006, 11:59 PM
hanah fetelor, ma bag si eu in seama ca veni vorba de za... Feb 24 2006, 10:51 AM
diotima
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd December 2025 - 12:32 AM |
|
|