![]() |
![]() |
Clitemnestra |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am descoperit de mai multe vreme un tip de website care permite minorilor afisarea de fotografii personale fara vreo moderare. Rezultatul este cam asa: broken -link
Pro filul in cauza este al unei fetite de 13 ani, ale carei date de contact pot fi obtinute in schimbul unui sms de numai 2 dolari (sms care garanteaza accesul la datele tuturor, nu doar ale ei). Acestea sint premisele pe care am inceput un studiu pe care o sa-l publicam saptamina viitoare in curatmurdar. Studiul se refera la cadrul legal de protectie a minorilor, la reactia autoritatilor si a altor factori responsabili referitoare la acest gen de afacere pe internet si (nu in ultimul rind) la parerea oamenilor care dau accidental peste asa ceva. Aici am nevoie de ajutorul vostru. Ce credeti despre siturile in cauza? Dar despre sistemul legal actual? multumesc |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa-i, parintii trebuie sa aiba grija ce fac si pe unde le umbla odraslele prin Internet! Iar cei care n-au habar cum isi pot controla copiii, au doar posibilitatea de a intreba in dreapta si-n stanga sau chiar de a plati pe cineva care sa-i invete ce si cum pot face!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 02:02 PM |
|