![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tot nu aveam nici un topic despre reclame.
va plac? nu va plac? Care sunt cele care va plac, care nu va plac, cele pe care le-ati retinut de-a lungul anilor datorita unor particularitati.... Eu ador reclamele la pepsi - cea cu maimuta care merge la aeroport si cea cu extraterestrii (absolut geniala dupa parerea mea ideea cu bannerul afisat drept arma mortala -"Go away!" ), imi place reclama de la dorna (cu cei doi tineri ba in statia de metrou, ba pe o cladire si cu fondul muzical de la "i'm alive), imi plac unele din reclamele de la orange. mi-a mai placut reclama la o bere (bergenbier?) in care baietii de la echipa nationala isi bateau joc de antrenor si il imitau, cea cu chivu de la coca cola (ce daca ratam? si maine e o zi). ce NU imi place...eeehhee lista lunga. reclamele de la vodafone in general (cea cu musculita ma scoate din minti - nu tre'sa imi aduca aminte ca oricum o sa mor, mersi frumos, asta aflu si eu singura), noile reclame de la pepsi (cu fotbalisti... iar da-da-da ma enerveaza de-a dreptul), cam tot ce inseamna reclame la detergenti-tampoane-sampoane-sapunuri-vanishuri si alte produse de curatat... de-a dreptul sinistra reclama cu piticul ala care bantuie prin case (e la nu stiu ce centrale termice) - ma tot intreb daca piticu' se uita pe gaura cheii cand esti si tu ca omu la baie, daca se imbata si fugareste pisica prin casa etc. ah, si mi-au ramas in minte reclamele de la inceputurile "democratiei" (din anii 90) -"V-am prins vrajitoarelor!!", "Titan Ice, alta viata", "Barbatul de 30 de ani, destept, frumos si cu bani", "Tinerama" si alte nebunii... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mi se par de-a dreptul cretine cele cu branza topita hochland - cei 2 plozi implicit. de asemenea, ceilalti 2 plozi care umbla prin padure si nu vor sa mance dn casuta de turta dulce ca vezi dom'le, s-au emancipat, au alunite viva.
de asemenea, reclamele la ciocolata: mananci o ciocolata si deja esti in Rai, deja vezi valuri de ciocolata si ti-ai trait viata. la fel, cafeaua: daca esti servita cu o cafea buna, cauta si sub ceasca! e posibil sa gasesti un inel cu un diamant de 239923 Karate. daca nu, mai asteapta.. e posibil sa te prinda oricum in "mreje" si sa ii povesteasca fetitei voastre blonde "cum ca cafeaua" e secretul. si ea naiva se duce cu cana la televizor si .. surpriza! mirosul puternic al cafelei proaspat macinata trece prin monitor, fire, cabluri si ajunge direct la barbatul iubit. don juan, vazand asta, ii arunca o privire si un zambet care o fac pe copila sa-si muste buzele. cat despre gospodina vesnic nemultumita de detergent si clor si altele, ma intreb: cum naiba sa nu aiba ea probleme cu petele daca in casa sta imbracata asa frumos? sa aiba, mama, un capot, un halat.. ei nu, ea sta cu bluza alba, blugi sau pantaloni la dunga. pai sare uleiul, sare aia, sare aia.. dar nu-i nimic! coboara pana la tanti maria (schimb instantaneu cand e vorba de aia) si ii este recomandat detergentul minune. bucuroasa ca a facut o afacere de zile mari, se intoarce in casa, direct la masina de spalat se duce si pac! cat ai clipa.. pata nu mai e (ciudat, ca eu am incercat la niste pete si ariel si tide si persil si bonux si de ala cu 999 pete si tot nu a iesit - nu stiu ce suc de fructe era varsat pe ea). noroc de tanti maria, care apropo, il salveaza si pe nenea ala care intra in camera de hotel si scapa imediat tava cu micul dejun. pai ce servire e aia, draga? te duci sa casti gura la oameni? poate erau ocupati.. bati si fara sa fii poftit.. tzop in camera! ..insa, exista si o parte buna: imi placea reclama de la dorna (veche, veche, stiu ca am prezentat-o intr-a12a la engleza:)) si erau o mireasa - Picur, un pompier - Transpir, un bebe - nu mai stiu ce mai facea.. cred ca va amintiti. cea cu altex cu tipul care a luat-o razna e si ea reusita si.. va pup. ma duc sa fac baie. poate asa scap de unele reclame care mi-au intrat pe cale vizuala in cap. de-as avea vreo sansa.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:20 AM |
|