![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tineti la aparente? Conteaza ceea ce cred ceilalti despre voi? Daca va cumparati haine de la magazine cu preturi mici, va este rusine sa spuneti de unde ati cumparat-o? Preferati sa cumparati de la magazine mari, cu preturi de multe ori umflate pentru produse pe care le-ati gasi in alt eparti la jumatate numai pentru a va impresiona prietenii si cunostintele?
Eu, de exemplu, nu am nici o jena sa spun ca am cumparat cutare lucru de la un magazin fara fite... si nu mi-e rusine sa cumpar si din magazinele "de chinezi" daca marfa e buna. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ehe......aparentele.....stiu pe cineva care colinda toate magazinasele pt a-si cumpara ceva la bani putini dar care sa atraga privirile si cand e intrebata de unde a achizitionat obiectul/haina respectiva dubleaza pretul si spune ca l-a luat din centru.....Eu consider ca asta-i o porcarie.Daca ti l-ai ales inseamna ca-ti place iar daca-ti place de ce sa nu spui de unde l-ai luat?Inseamna ca ti-e rusine cu gusturile tale (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/happy.gif)
Totusi sunt de acord cu Kalua in legatura cu hainele de firma si copiile lor.Si eu am facut acelasi lucru de 2 ori si se vede f mult diferenta de croiala(sa nu mai vorbesc de material).Stii ca dai un ban dar lucrul ala se aseaza altfel pe tine si se pastreaza altfel!Oricum se stie ca exista si exceptii adica nu tot ce-i de firma e super.Totul e sa se aseze frumos pe tine.In alta ordine de idei,daca vad ceva sa-mi placa intr-un loc mai ieftin,imi place materialul si vad ca pica bine il iau fara nici un fel de chestie.Niciodata nu am mintit in legatura cu pretul/locul de unde imi iau hainele. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:13 AM |
|