![]() |
![]() |
blu_dea |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
In primul rand BINE V-AM GASIT!Sunt noua pe aici.Sper s ama primiti si pe mine in "familie" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif)
Fetelor,iata ce am gasit pe un site de jucarii erotice: "**** MESAJ EDITAT DE CATRE MODERATOR. PUBLICITATE?" CE PARERE AVETI?O FI PE BUNE??? va pup! |
|
|
![]() |
dana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Despre bicicleta: cea mai buna este, dupa parerea mea cea eliptica. Explicatie: isti solicita si lucreaza mult mai multi muschi(picioare, fese, spate, abdomen, brate, umeri). Este o achizitie excelenta, iti mai trebuie numai vointa si entuziasm. In caz contrar, aparate pentru masaj:
EDITAT:SE PROMOVEAZA PRODUSE DINTR-UN SITE ANUME-prin referinte- RECLAMA MASCATA. Creme anticelulita: Elancyl-fiole sau (dupa buget)Gerovital-care poate fi folosita si ca o crema de corp excelenta, are un parfum si o consistenta superbe. Despre Supliform am auzit multa lume numai de bine. Si mai e si foarte ieftina... Reclama pe forum, chiar si mascata, este interzisa. Va rugam contactati administratorii siteului pentru publicitate. Nu punem la indoiala calitatea produselor, insa exista un regulament care trebuie respectat de catre toata lumea. Multumesc pentru intelegere. This post has been edited by Maàt: May 5 2009, 12:26 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 11:32 AM |
|