![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Best-seller, declansator de "revolutii' si polemici, "Codul lui Da Vinci" s-a vrut si a reusit sa fie in anumite cercuri un adevarat fenomen.
Voua ce parere v-a facut? A vazut cineva si filmul? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
E da, controversatul roman politist sau revelatia anului?
Parerile sunt impartite din cate mi-a fost dat sa ascult si nu numai in doua. Acum mai trebuie luat in considerare si placerea unora de a specula. Pentru unii a fost si este doar un roman cu actiune, suspans, conspiratii, etc. (cred ca la faza cu dispozitivul de urmarit in sapun l-a copiat pe arnold in filmul ala cand era pe Marte, si isi scoate un cip din cap pe nas cu o furca, il baga intr-o napolitana si il da la sobolani (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) ) Pentru unii a fost o revelatie in sensul ca le-a dat impresia de participare/implicare la aflarea unui mare secret pe care "te miri cine" l-a tinut ascuns pana acum. Am auzit si lucruri de genul ca i-a determinat pe credicnciosi sa renunte la Dumnezeu, cred ca daca este adevarat acest lucru, aceia nu erau prea siguri pe credinta lor. Altii sunt de-a dreptul dezgustati de viziunea autorului, lucru care li se pare altora ca ar ascunde ceva. De ce il resping si incerca sa il ascunda, trebuie sa fie ceva la mijloc.. Stai sa zic si de film, cred ca e o versiune mai limitata a cartii, si am inteles ca au si cenzurat anumite lucruri. Precizez ca nu l-am vazut. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 01:35 PM |
|