![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tineti la aparente? Conteaza ceea ce cred ceilalti despre voi? Daca va cumparati haine de la magazine cu preturi mici, va este rusine sa spuneti de unde ati cumparat-o? Preferati sa cumparati de la magazine mari, cu preturi de multe ori umflate pentru produse pe care le-ati gasi in alt eparti la jumatate numai pentru a va impresiona prietenii si cunostintele?
Eu, de exemplu, nu am nici o jena sa spun ca am cumparat cutare lucru de la un magazin fara fite... si nu mi-e rusine sa cumpar si din magazinele "de chinezi" daca marfa e buna. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si sa nu uitam si altceva: ca mai bine de 90% din produsele asa zis de firma care se vind in Romania sint..."maimute"... adica contrafacute.
Ala, am lucrat ca translator pentru niste greci care au numai in Romania 3 fabrici de confectii: comenzile de la Esprit, Versace, etc sint luate de firma mama din Grecia care aduce absolut tot, inclusiv ata din Grecia. Din Romaniase foloseste numai mina de lucru: daca o haina dintr-un lot de 50.000, luata prin sondaj, e fie si cu citiva milimetri "pe linga" tipar, comanda se refuza integral@ Un produs de firma nu o sa aibe finisajul incomplet, cusaturile strimbe, ate atirnind, croaia proasta samd... ei, am vazut haine chipurile "esprit" care erau niste copii atit de penibile, ca iti venea sa plingi: am intrebat daca sint originale si mi s-a spus ca da. Am vazut cum se fac controalele hainelor care poarta un brand: ce se vinde la noi la pret de original in majoritatea cazurilor e doar o copie proasta! Un nasture cusut aiurea va poate arata daca e vorba de un original sau un "fake"... grija mare! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:00 PM |
|