![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
CNA a interzis emisiunea "no commmment". Monica a fost exmatriculata. Eu nu urmaream aceasta emisiunea, dar consider total incorecta decizia CNA. Voi ce parere aveti?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
"fostele lui iubite spun k el a fost cel mai tare tip cu care au umblat (anna lesko, romanitza iovan) si nu vad de ce ar spune asta daca intradevar nu le-ar fi facut sa se simta super."-- pe banii lui Irinel au ajuns astea doua ce au ajuns, chiar crezi ca ar fi zis altceva despre el in public?
Este absolut evident motivul pentru care sta fatuca aia cu el. Unde vedeti voi dragoste in ochii ei ca eu nu citesc decat sete de bani si fitze de "vedeta" snoaba à la Romania! Si daca era asa mare dragostea intre ei doi, nu ar mai fi facut atata show in fata lumii, ci ar fi fost ceva mai discreti. Mie una nu mi-ar placea sa stea cineva cu camera langa mine si sa vada o lume intreaga ce fac eu cu iubi meu in timpul liber! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:02 PM |
|