![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Fetelor, cred ca este un subiect bun. Am mai frunzarit pe aici si nu am gasit asa ceva.
Va propun sa scrieti fiecare cosmeticianele la care mergeti si care merita. Va rog eu.. nu stiu unde sa ma duc! :-* anticipat :) |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
@ pitzigoi Eu merg in Timi la una in Dambovitza la mine , la Daniela, asa se cheama si salonul, e langa Aurora. Ce sa zic, ea e cam toanta asa, dar se pricepe la epilat si fol produse k lumea. Sunt multumita si pretul e ok.
Totusi m-am hotarat sa imi iau epilator electric, ca m-am saturat sa tot astept sa imi creasca sa il pot epila cu ceara si nici nu am timp si nervi de programari si mers pe la cosme. O sa ma fac cu aparatul pe picioare si in rest tot cu ceara. Aveti careva epilator? Nu stiu de care sa imi iau (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Tits, help me please!
Da-mi niste detalii despre cosmeticiana aia din Drumul Taberei! Este la o aruncatura de bat de unde locuiesc eu si vreau neaparat sa gasesc o cosmeticiana priceputa (pentru epilat inghinal), care sa nu strambe din nas si sa fie un pic mai delicata, pentru ca eu nu m-am facut decat cu lama pana acum si sunt firele groase si dese. Vine vara si nu mai suport lama, trebuie sa ma fac din doua in doua zile, uneori ma mai si irit si e si tepos! Zici ca e buna tipa? Mai e valabil nr ala de tel? Poti sa imi spui si numele salonului, ca sunt mai multe in zona aia? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:21 AM |
|