![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Fetelor, cred ca este un subiect bun. Am mai frunzarit pe aici si nu am gasit asa ceva.
Va propun sa scrieti fiecare cosmeticianele la care mergeti si care merita. Va rog eu.. nu stiu unde sa ma duc! :-* anticipat :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Angel, eu am epilator Philips, Satinelle, cred ca are 5-6 ani, e bun, dar eu nu-l pot folosi decat pe picioare, in rest (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif) folosesc metode alternative. Inainte am avut ceva no name, de cand am inceput sa ma epilez (clasa a 8-a) tot epilator folosesc si nu as putea renunta la el. E fain ca ia si fire super micute (cativa mm) si nu dureaza mult operatiunea, cam 10-15 min. dupa ce capeti indemanare. Cu senzatia de "durere" te obisnuiesti, desi e diferenta fata de ceara, ia firele unul cate unul, dar e mai mult decat suportabil.
Trebuie incercate la magazin, eventual mai multe modele, sa vezi care smulge mai eficient (au sisteme diferite, vezi Rowenta, Braun Silk-epil). Am prietene care au variante cu atenuator de durere si au zis ca nu e bun si nu-l folosesc, la fel si la cel cu rezervor pt. gheata. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:38 AM |
|