![]() |
![]() |
capsunica23 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
care e parearea voastra:merita criticati oamenii care le asculta?
eu una ma distrez enorm la chefuri cd dansez pe muzica de manele..si unele chiar sunt frumoase .. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
tits, pot sa iti spun pe numele mic, acum ca avem o relatie profesionala nu? :D
eu aveam in minte ceva mai mult decat simple manele. Voiam sa imbin tragedia homerica, suferinta mioritica caracteristica manelelor clasice cu alte influente ale unor genuri mai putin apreciate, dand astfel o sansa si acestora de afirmare piata zilelor noastra, avida de cultura moderna care este manelele, sa moara vecinii mei de oftica. Noi doi ne vom considera ca niste propovaduitori, nu ca niste exploatatori ai genului, da? Sa fie clar :D Pentru asta, va trebui sa rupem barierele subconstientului :fluierat: folosind o abordare universala a muzicii. Pana acum, toti au considerat ca sunt "rocari", "depesisti", "maicalisti", "manelisti"... Noi vom da universalitate muzicii, pentru prima data nu va mai exista decat un gen muzical, si noi vom avea monopolul lui. Eh, ce zici? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:50 AM |
|