![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Va pup fetelor !
AS avea nevoie de opiniile voastre ...urgent ! TRe' sa-mi schimb telefonul ..si astazi tre' sa ma hotarasc ... :-X Binenteles ca am ales pe cristerii estetice -Nokia 6060....5.000.000( dar se pare ca nu este foarte destept la banii astai )...O tipa de la Orange mi-a recomandat Motorola V 360 - pe care as putea sa-l iau ( cu punctele stranse) cam cu 3.800.000...ASta-i mai butucanos , dar are camera si este mai ieftin .. Mey , daca va pricepeti cat de cat sau daca aveti telefoanele astea..astept si eu opinii si sugestii ... Va pup ...si nu uitati ...este urgent ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
maddy, nokia rulsz :D
eu am un 6230 momentan si ma bazaiam ca vreau 7270. in sfarsit, hai sa il luam.. cand colo, 16 MB, bluetooth nici urma.. ce are in plus fata de actualul? clapitza ??? deci.. am ramas cu 6230'u.. cat despre 6060, aacu o ora m-am uitat si eu in obor. e dragut, n-am ce zice.. dar daca nu ar avea antena aia.. a, si la ce ofera, e cam scump. parerea mea :) mai pune mai bine un mil sau doua (nu stiu exact) si ia-ti un 6230. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:13 AM |
|