![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Chiftelutele de ton se fac repede, casa nu se umple de miros de peste si, important la mine, e singura forma de peste pe care o mananca fiica-mea ;)
Chiftelute de ton 2 conserve cu ton in ulei ceapa taiata marunt usturoi taiat marunt 1 ou intreg + 1 galbenus sare, piper marar (sau ce verdeata puneti la chiftelutele normale). Se scurge uleiul din conserva in mare, carnea de ton se scoate si se faramiteaza cu furculita. Se adauga celelalte ingrediente (cine vrea poate cali ceapa). Se formeaza bile sau chiftelute plate, care se prajesc in ulei. Eu fac un sos de rosii la ele (ceapa taiata marunt in ulei de masline, rosii pasate, sare, piper, oregano sau amestec de plante italienesti), garnitura niste orez sau linte rosie fiarta si o salata. |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Pai tocmai a terminat tata de zidit un gratar in curte si ma gandeam sa-l inaugurez cu un peste (puiul e exclus, muschiul de vita nu se gaseste in Bucuresti, iar porcul e un pic mai greu de digerat). Daca ai alte idei pls help!
Inca nu stiu exact cand ajung la ai mei in provincie, dar imi fac planuri. In caz ca mai am alte idei le trec in topicul despre ce mancam la gratar. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif) Am mancat ultima data la restaurant un somn la gratar si nu a fost rau deloc. Poate daca gasesc.... Sunt in pana de idei. Pupici |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:35 PM |
|