![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu stiu cat o sa prinda topicul asta dar ma gandeam sa avem un loc unde cand avem timp sa spunem ce am invatat............spre exemplu eu azi am invatat ca prietenii ii gasesti doar ca trebuie sa ii cauti....am invatat sa am rabdare cand astept un rezultat.......... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
azi am invatat...ca pe masura ce imbatranim acceptam din ce in ce mai multe compromisuri, facem lucruri pe care credeam ca nu le vom face...in special in relatii. Si facem toate astea de teama...teama de a nu ramane singuri, teama de a nu trebui sa infruntam pe cont propriu ceea ce ne inspaimanteaza cel mai mult: iminentza mortii.
Ati observat cum se agatza oamenii cu disperare unii de altii atunci cand trebuie sa infrute cate o tragedie? cred ca daca omul ar avea certitudinea ca "dincolo" o sa intalneasca cel putin un suflet nimanui nu i-ar mai fi frica de moarte. Nimeni nu cred ca si-ar dori sa ia cu el casa sau masina sau calculatorul...dar fiecare s-ar simti mai bine daca ar putea sa ia cu el macar un suflet. Cred ca la asta se reduce esentza pana la urma...sa ai cu cine sa impartasesti orice ti se intampla, bucurie, tragedie, fie ce o fi...dar sa ai langa tine macar un suflet. Si cu toate astea...fiecare e singur pe lumea asta. "And isn't it ironic? Don't u think?" |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 10:57 PM |
|