![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu..inca nu am o soacra,adica nu am din punct de vedere legal..
dar cateodata mama prietenului meu se intrece cu gluma >:( si ma cam enervez. De exemplu ii place sa se joace cu nervii mei. O data l-a sunat pe el,cand era cu mine in oras,si se dadea drept o fata,o admiratoare,pana cand am inceput amandoi sa tipam la ea si s-a potolit :o Si ea nu mai putea de ras.. :o |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
Eu cred ca eterna relatie spinoasa intre soacra si nora, se trage dintr-o proasta intelegere a rolului fiecareia dintre ele, in viata fiului si respectiv a sotului. Soacra ar trebui sa inteleaga ca fiul ei o iubeste ca pe ceea ce este si anume ca pe o mama iar pe sotie ca pe femeia pe care a ales-o pentru a trai impreuna, si ca aceste doua feluri de a iubi-total diferite una fata de alta, nu se suprapun si ca fiecare are rolul ei bine delimitat.
Mai greu este pentru soacre sa lase "friiele" din miini, simtind ca trece pe planul secund si de fapt de aici adevarata buba. Mie soacra-mea a incercat sa-mi impuna sa fac ce zice ea, o inventie de genul eu si cu fiu-sau sintem o familie mai mica in cadrul uneia mai mari. Cind a inceput sa-mi faca program si sa imi spuna la ce ora sa maninc si sa ma culc, m-am zburlit la ea si i-am spus ca nu sint handicapata mintal, ca daca vrea sa ma trimita undeva sa ma intrebe mai intii daca sint de acord si mai ales dispusa si m-am impus pentru ca altfel ar fi fost o sefa in toata regula-deja era sefa la ea la serviciu. Vrind-nevrind, a trebuit sa recunoasca in mine o adversara redutabila si cel putin pe fata, nu a mai indraznit sa comenteze. Din toate aceste intimplari, am incercat sa retin anumite lucruri si mi-am promis mie ca atunci cind voi ajunge si eu o soacra, sa nu fac altei fete ceea ce mie nu mi-a placut sa mi se faca. ::) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th August 2025 - 10:09 AM |
|