![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Here you go....
Mii de scuze vad ca ti-am gresit putin numele....dar promit ca se remediaza cat de curand. |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
....am secrete...nu cred defapt ca pot sa le numesc secrete dar am o latura invaluita in mister....cei din jur o simt dar obisnuiti cu ideea ca "kary" e asa cum o vad ei nu isi pun multe intrebari.....a fost alegerea mea intotdeauna sa imi fiu eu cel mai bun prieten iar cei din jur sa cunoasca doar ceea ce vreau eu....(1)
....mi-am dorit sa am rabdare sa pot lupta pentru a urca si acum cu pasi mici pasesc pe trepte.......(2) "am invatat ca nu pot face pe cineva sa ma iubeasca dar sa ma fac o persoana iubita......am invatat ca sunt oameni care ma iubesc chiar daca nu o arata.....am invatat ca oricat m-ar iubi cineva tot ma va rani candva.....am invatat ca pentru a castiga incredere imi trebuiesc cativa ani dar ca sa o pierd imi trebuiesc cateva secunde.....si oricat mi-ar pasa mie exista si oameni carora nu le pasa.....asa ca traiesc din plin prezentul pentru ca nu stiu ce imi rezerva viitorul" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:38 PM |
|