![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Mai fiecare bucatareasa are cateva lucruri la care mai bine nu se baga. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) Ori i se pare reteta prea complicata, ori nu i-a iesit mancarea respectiva din prima, asa ca se lasa pagubasa din start.
Poate reusim sa depasim impreuna momentul asta cumpana... Eu una n-am facut sarmale in viata mea. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) Si-mi plac alea mici-mici, de le mananci ca pe seminte aproape, cum se fac in Moldova, si-n foaie de varza, si-n cea de vita. Dar nu ma incumet sa fac... Voi ce-aveti pe lista rosie? |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
hahahahahaha gagici (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
Kalua (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) ce-ai cu sarmalele ? ca zau ca nu-i nici o scofala? Fa-le mari, mijlocii fa-le cumva si-ai sa vezi ca nu-i nici o inginerie. Apoi incepi si le faci mici mici cum iti plac tie. Acum vreo 2 ani mi-a casunat pe mancarea chinezeasca, mi-am cumparat carte de retete si am purces la cumparat wok, sosuri mii si mii, condimente si am facut pui general Tao, aici e ceva facut si-n fast-food-uri dar am mancat undeva intr-un restaurant si-am ramas impresionata. Si m-am apucat si eu sa-l fac ...a iesit un mare mare nimic ... sosul de stridii e ceva asa (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif) (unde-i mutrita care-i verde la fata?) si am renuntat definit la mancaruri chinezesti. Eu fructe de mare as pregati dar as gusta intai undeva ca sa stiu dac merita efortul....apoi am prins de curand gustul la sushi dar nu m-as apuca sa-l fac acasa ... cred ca e prea migalos pt a pierde vremea cu asa ceva. cam astea-s dilemele mele. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 09:26 PM |
|