![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fiica-mea-i in clasa a 4-a abia si deja incepe sa strambe din nas la unele materii :o
Cateodata are un chef nebun de lucrat, trage de noi sa-i mai dam un dictare, un exercitiu, o problema, alteori blocheaza de nu avem ce-i facem, oricum am invarti-o. Voi ce metode aplicati la copii ca sa-i motivati la invatat? |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
...intr-un fel sau altul "lucrez" printre copii......cati dintre parinti nu au spus macar odata copilului "daca esti cuminte iti cumpar inghetata".......nu e vorba de "stimulare materiala".....e vorba de rasplatire,asa cum la scoala pt lectia primita primeste un foarte bine asa acasa pt timpul petrecut in plus citind o carte va primi "un anumit lucru"....nu e o regula.....dar pe langa faptul ca,copilul va invata in plus va avea si o alta ocupatie"aceea de a colectiona(ajutat sa isi mareasca colectia),de a citi(ajutat sa primeasca mai multe carti),de a face un sport(si aprimi un echipament sportiv nou sau o minge)........nu prea stiu copii carora sa nu le priasca stimularea.....si aici nu ma refer la rasfat excesiv (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 06:47 PM |
|