![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Mai fiecare bucatareasa are cateva lucruri la care mai bine nu se baga. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) Ori i se pare reteta prea complicata, ori nu i-a iesit mancarea respectiva din prima, asa ca se lasa pagubasa din start.
Poate reusim sa depasim impreuna momentul asta cumpana... Eu una n-am facut sarmale in viata mea. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) Si-mi plac alea mici-mici, de le mananci ca pe seminte aproape, cum se fac in Moldova, si-n foaie de varza, si-n cea de vita. Dar nu ma incumet sa fac... Voi ce-aveti pe lista rosie? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
bubulino, mama ta are dreptate, uleiul se adauga putin cate putin pe parcurs. Trebuie sa ai numai grija sa fie toate ingredientele la temperatura camerei. Eu mai adaug la sfarsit niste iaurt, sa nu fie maioneza asa grasa, asta-l pun din frigider si nu mi s-a taiat maioneza niciodata. O poti face cu ce ulei vrei tu. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 09:11 PM |
|