![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
cum scrie si in titlu (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Asta este o poveste de iubire...adevarata:
1. Era toamna si nu am auzit Decat tipatul disperat al unui inceput de sfarsit. Si iarna nu am simtit Decat o farama din gerul ce avea sa vina. Iar primavara nu am inteles Ca stralucirea nu anunta decat o cruda agonie. Iar vara nu am deslusit Ca linistea era doar o disperata asteptare. 2. Era toamna si nu am inteles Ca vantul ce spulbera frunzele era nelinistea din sufletul meu. Si iarna nu am simtit Ca gerul ce imi ingheta sufletul era spulberarea viselor de copil. Dar primavara am crezut Ca noaptea de martie anunta implinirea viselor abandonate. Iar vara am inteles Ca increderea mea in vise era doar un castel de nisip in valurile marii. 3. Era toamna si simteam Cum ma topesc in ploaie si ma inec in frunzele moarte. Si iarna credeam Ca viscolul ma va ingropa in propriile mele iluzii naruite. Iar primavara am inteles Ca ma lupt cu vantul si o resemnare a mortii m-a cuprins. Dar vara am descoperit Ca mai pot zambi valurilor, florilor, soarelui. 4. Si toamna am simtit Ca din vestejirea naturii renasteam ca pasarea Phoenix din cenusa. * * * 5. Si iarna am zambit Cand fulgii de zapada mi-au sarutat sufletul eliberat de foc. Dar primavara am ucis Cu groaza si disperare amintirea unei iubiri intinate. Si vara am auzit Glasul din mormant chemandu-ma pentru prima oara - dar prea tarziu.... *** 6. E un nou inceput O luare de la capat Iar peste trecut se asterne uitarea. Un singur regret razbate peste toate: Nu am tinut de mana chemarea! P.S. Dar toamna am avut revelatia unui colt de paradis. Iar iarna s-a transformat intr-o mare de soare si fulgii in sarutari de foc. Primavara a venit iertarea ultimului pacat, iertare care a purificat primavara trecuta. Si a venit vara....! Au trecut 6 ani de la aceste ultime cuvinte. Povestea nu s-a terminat, ar putea sa continue pe pagini intregi. Dar mi-e prea greu sa imi amintesc ce m-a adus aici. Mai ales ca daca as lua-o de la capat, cred ca as face aceeasi alegere. Mai am un hop de trecut, pentru a putea scrie ultimul capitol. Sper sa am putere si noroc sa il trec.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:39 PM |
|