IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Help-Site pentru gradinita mea.
Ariana
post Jun 10 2006, 09:21 AM
Post #1

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Fetelor se apropie vacanta si mie imi tot da o tarcoale o idee tare veche vis-a-vis de gradi mea.De multa vreme imi tot doresc sa fac un site reprezentativ.Faza e ca habar nu am.
Pot sa invat singura sa fac asa ceva?Sa ma duc la vreun curs (e vacanta si am mai mult timp)?De unde sa apuc problemul? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Szimcsi
post Jun 10 2006, 11:42 AM
Post #2

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Sunt mai multe posibilitati de a face un site. Poti invata singura, HTML este usor si accesibil, sunt destule carti pe tema asta. Alta varianta ar fi sa iti faci un site la unul din furnizorii de srvicii on line care iti ofera posibilitatea sa ai propriul site, gratuit, cu modele predefinite. Nu costa, insa e destul de simplut site-ul, iar adresa web va contine si numele frunizorului. Daca vrei ceva mai sofisticat, poti cumpara un domeniu .ro sau .com la care platesti un abonament lunar (e foarte ieftin, mai ales .com). Si apoi, site-ul ti-l pot face studentii care castiga un ban in plus din treaba asta. Cam 200 euro iti cere un student pentru un site. Sau poti apela la serviciile unei firme care se ocupa cu servicii web, inclusiv crearea de site-uri (ai grija insa la cine apelzi, multi s-au ales cu tepe ).
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 12:15 AM