![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Here you go
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 8-June 06 Member No.: 365 ![]() |
Exista un adevar in randurile tale………….dar eu am invatat de la viata un lucru zic eu important: toate in viata se petrec cu un scop si nu ar trebui sa pui sub semnul intrebarii lucrurile frumoase care ti se intampla.
Desi aici gresim amandoi pt ca intr-o relatie pt a te simti bine trebuie sa fi si amic, si prieten si iubit pt cel de langa tine.Noi credem despre fiecare iubire ca este ultima. Numai Dumnezeu stie insa cu adevarat care va fi aceea . Si oricum acest bilant nu-l putem face decat la sfarsitul vietii nu pe la mijlocul ei. Cand vointa e mare, obstacolele sunt mici. Poarta catre Dumnezeu e rugaciunea si Domnul mi-a deschis usa inimii sale si mi-a picurat in viata o iubire ca acelea despre care credeam ca exista numai in carti. De ce uit mereu ca si cartile sunt scrise de oameni? Poate e o iubire imposibila pt ca marile iubiri au nevoie de rangul omenirii pt a se inalta la cer. Mi-am asumat aceasta iubire ca pe o pedeapsa pe care o ispasesc in libertate. Ce ne desparte: distanta, oamenii si poate destinul? Ei bine, totul ne desparte. Dar daca Dumnezeu ne-a unit chiar si pt o secunda, inseamna ca merita sa lupt pana la ultima picatura de energie. Ceea ce am sa si fac!!!! Scriu aceste randuri pt a marturisi ca am o mare credinta in dragoste. Este singurul sentiment uman in care cred mi-am asumat toate acestea si n-as renunta la suferinta pt nici o fericire din lume! Pt ca in fata fericirii suntem toti egali, doar in fata suferintei suntem toti diferiti. Poate am simtit si eu absenta ta uneori si am varsat lacrimi pt sfarsitul care vas a vina. Dar chiar si atunci cand voi inchide ochii iubirii noastre si voi aprinde o lumanare cu o ultima suflare voi rosti imnul acela pe care Apostolul Pavel l-a inchinat iubirii: “Chiar de-as vorbi in limbi omenesti si ingeresti si n-as avea dragoste as fi ca o alama sunatoare sau un chimval rasunator. Si chiar de-as avea darur prorocirii si as cunoaste toate tainele si stiinta, chiar daca as avea toata credinta sa mut si muntii si n-as avea dragoste, nu sunt nimic. Si chiar de mi-as imparti toata averea pt hrana saracilor , chiar de mi-as da trupul sa fie ars si nu as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic. Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate, nu se gandeste la rau. Dragostea sufera toate, crede toate, nadajduieste toate, rabda toate. Dragostea nu pierde niciodata si cand toate se vor sfarsi , vor ramane acestea trei: credinta, nadejdea, dragostea. Dar cea mai mare dintre ele este dragostea…” Dragostea mea pt el. Iubirea face insa miracole. Iar dragostea lui pt mine ma va intoarce la viata si…….. ne va face nemuritori. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:10 AM |
|