![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Mai fiecare bucatareasa are cateva lucruri la care mai bine nu se baga. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) Ori i se pare reteta prea complicata, ori nu i-a iesit mancarea respectiva din prima, asa ca se lasa pagubasa din start.
Poate reusim sa depasim impreuna momentul asta cumpana... Eu una n-am facut sarmale in viata mea. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) Si-mi plac alea mici-mici, de le mananci ca pe seminte aproape, cum se fac in Moldova, si-n foaie de varza, si-n cea de vita. Dar nu ma incumet sa fac... Voi ce-aveti pe lista rosie? |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Desi gatesc relativ bine, in sensul ca nu s-a plans nimeni vreodata (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) , nu-mi ies clatitele si pace. Pot sa stau eu si in cap ... aiurea (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) .
Cat despre maioneza, daca folosesc un galbenus fiert si racit dat prin sita fina si unul crud, nu se taie indiferent cat de rece este uleiul sau cat de repede este adaugat. Hasulica, sushi nu este deloc complicat de facut acasa, daca ai un cutit bun pentru scos file si sortimentul ales nu are prea multe oase. Daca folosesti orez chinezesc cu bobul lung si pui la mijloc o alga, chiar si una din cutie, pe care o hidratezi in prealabil, n-ai cum sa dai gres. Cozonacii imi ies binisor, depinde mult de stare si cat chef am sa-i framant ... ca putere mai pai! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 09:16 PM |
|