![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Azi am dat din greseala peste o peruca cu parul negru m-am deghizat si toata lumea a avut revelatii.Eu ins aparca nu sunt f incantata de rezultat si tot mai mult imi place roscatul meu spre blond.Voi ce parere aveti?Prietena mea ma intreaba daca nu m-am saturat de vechea mea tunsoare/culoare...eu zic ca nu prea ca mi-e teama de schimbari radicale si...brunetul ma cam sperie.
Attached File(s)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Ari, esti TU in prima poza...cel putin asa cum te percep eu fara sa te fi vazut in realitate, asa cum e firea ta.
A doua e super, dar eu zic ca ai tot timpul sa te faci cand te vei plictisi roscata...si de roscat se scapa greu, in sensul ca tot ies reflexe si pe sub culori inchise (zice o fosta roscata, acum mahon in transformare spre saten). Tristetea e ca mi-e dor de un roscat-saten deschis, mi se pare prea inchis parul meu acum, au trecut cam 2 ani si tot nu m-am obisnuit cu culoarea asta. Si am si par ondulat si vreau breton, dar ma mai gandesc. Daca ti se pune pata, numai cu nuantator si doar un saten mediu, in cel mai rau caz inchis. Asteptam sa ne spui ce ai hotarat. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 04:48 PM |
|