![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Azi am dat din greseala peste o peruca cu parul negru m-am deghizat si toata lumea a avut revelatii.Eu ins aparca nu sunt f incantata de rezultat si tot mai mult imi place roscatul meu spre blond.Voi ce parere aveti?Prietena mea ma intreaba daca nu m-am saturat de vechea mea tunsoare/culoare...eu zic ca nu prea ca mi-e teama de schimbari radicale si...brunetul ma cam sperie.
Attached File(s)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Auzi, Tits, daca vrei sa mai scapi de nuanta prea inchisa, am doua solutii, pe incercate: una, foloseste un sampon antimatreata (eu am Wash and Go, e bun doar pentru scopul asta) si doi, foloseste masti cu ulei de masline (facute de tine sau din comert). Au efect de scos culoarea din par, bine, nu din prima, dar iese "la spalat" la propriu.
Am descoperit intamplator cand eram bruneta si nu stiam de ce mi se duce asa repede pigmentul vopselei din par. Acum le folosesc intentionat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 06:47 AM |
|