![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Io inca nu sunt lamurita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci, eu vreau un rimel, tus de gene, mascaram cum ii mai spune care sa lungeasca genele de un kilometru, sa le intoarca cat se poate si sa mai dea si volum pe deasupra!!! V-am omorat, asa-i? Care e cel mai bun rimel pe care l-ati folosit? (nu uitati sa precizati si ce fel de gene aveti :(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Fetelor, io pana acum am folosit numai carpiciuri de rimeluri, gen oriflame si avon, 2 mari barnduri pe care le mai "laudam" si pe eva :pistolar:, da' asta pentru ca in privinta rimelului nicodata nu am vrut sa dau bani multi pe acelasi efect.
Spun acelasi efect, cu mici diferente intre produse, la asta adaugand k am gene destul de lungi, viguroase (k toata podoaba pe care o detin in diferite parti ale corpului :evil:), intoarse putintel, atat cat sa nu necesite pe timpul zilei prea mult efort de a le pune in evidenta. Dar si cand ma dau cu rimel, imi da asa o tenta dramatica, indif.cat de putin as folosi, indif.k ma dau o data sa ude 2-3 ori una peste alta, si am asa o moaca tristutza, de zici k-s margareta paslaru :P.... Am avut acu' 10 ani (da, ati citit bine :D) un rimel absolut fenomenal pentru mintea si moaca mea adolescentina :D, si anume Barbara Wolf.Ulterior(peste cativa ani), am inteles ca produsele astea au fost retrase de pe piata (care piata nici acu' nu stiu...a noastra, sau aia, mare....din afara....) Bai, da' facea rimelu' ala neshte gene, mama-doamne, tot sa te zgaiesti la un tip cu okeanele alea, k si cade pe spate...probat, testat, garantat....numa' k produsu' nu mai e de actualitate :-X.Io si acum mai folosesc periuta lui(a rimelului :pistolar:), spalata, curata, frumos depozitata in "marele stoc de cosmetice"... Da' dak tot suntem la capitolu' oki, hai sa va inteb si io ceva (da' sa nu trageti k sunt off-topic...ma vindec io, da' putintica rabdare, pana ma acomodez cu noile "norme" ale forumului :P):vreau si io un tus de oki rezistent la transfer....exista tus rezistent la apa?Io prin casa cat stau cu bebe nu mai pun nimic colorat pe fata, decat luciu de buze, dar park-s vrea sa-mi scot un pic mai mult okii in evidenta, fara a-i scoate de tot cu tot cu demakiant seara cand incerc sa dau jos tot tubul de rimel dupa gene :P... So, un tus oki rezistent stie careva?Sa nu se ia repede, adik sa reziste cel putin 8 ore.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 02:03 AM |
|