![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu fac sambata frigarui a la jamie oliver.
Tai pieptul de pui in fasii pe care le las 1-2 ore in ulei de masline, coaja de lamaie si rozmarin. Apoi le infig pe bete (el folosea bete de rozmarin) si le infasor in bacon. Le pun pe gril si gata. Printre bucatelele de pui infig si cateva legume, ce am prin frigider. Garnitura pt el cartofi prajiti, pt mine...inca nu stiu, poate ceva acritura. pupici |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Am prajit o pulpa de curcan (superioara) in cuptor. Am presarat-o intai cu sare, piper si praf de curry si am impanat-o cu usturoi. In jurul ei in tava am pus tot ce am gasit prin frigider in materie de legume: 1 fir de praz, 2 morcovei, o bucata de telina, 1 rosie, ceva ardei, usturoi si ceapa verde, cateva varzute de Bruxelles, un cartof nou, etc. (nu-mi mai amintesc (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) ). Le-am stropit cu ulei si cu un paharut de vin alb, le-am dat rozmarin si nucsoara si am dat totul la cuptor pentru vreo ora, intai acoperit cu folie, apoi fara, sa se rumeneasca.
Legumele si sosul din tava le-am maruntit cu blenderul cand au fost gata, si a iesit un sos gros... o minunatie. S-a papat cu cartofi noi fierti in coaja. Evident, experienta se va repeta cat de curand... a decis publicul degustator. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 10:16 PM |
|