![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mai fetelor, voi ce faceti cu buzele voastre pe frigul asta? ce folositi si este intr-adevar eficient?
eu am un strugurel de la avon si unul de la nivea, dar parca nu fac fata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si buzele mele arata asa de urate cand se usuca si se jupoaie + ca ma ustura. :'( ati folosit vreuna neutrogena, ictyane? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE si buzele mele arata asa de urate cand se usuca si se jupoaie + ca ma ustura. :'( ati folosit vreuna neutrogena, ictyane? [move]:-*[/move] Eu cand mergeam pe munte (iarna), ma intorceam cu fata jumulita de vant si de soarel reflectat in zapada....Pentru buze, duminica seara aplicam un strat gros de "unguent cu extract de galbenele" si pot spune ca a doua zi dimineata, cand sa ma makiez sa merg la serv, mai aplicam un strat subtire tot de galbenele, apoi un ruj, culmea, nehidratant (pentru k dak aplicam ruj puternic hidratant peste unguentul de galbenele, riscam sa le pierd pe amandoua pe drum...) Acum folosesc extractul de galbenele si pentru oki, k mi se pare tare hidratant.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 02:02 PM |
|