![]() |
![]() |
persiAnca |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum spuneam...ma chinui intr-una, gandindu-ma cum sa-mi surprind prietenul.... De ce ma chinui? Pentru ca e genul de barbat care merita mai multe decat ar face orice fata indragostita pentru el... e genul care nu-ti aduce flori cand e vreo ocazie speciala, le aduce cand te astepti mai putin... imi lasa biletele prin casa, cat timp sunt la dus... imi face de mancare aproape zilnic... daca vreau ceva la 3 dimineata, imi aduce... imi scrie scrisori de dragoste si le pune printre cursurile mele... imi creeaza mii de foldere pe comp, cu pupici, cu te iubesc-uri... imi trimite mesaje cand sunt la cursuri si-mi spune ca ma asteapta sa-mi dea o pupa...eu doar sa ghicesc unde... GENUL ASTA DE BARBAT E !!! Ce sa fac, cum sa fac?
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
baby....sau bitch...nuj cum sa iti zic...in fine, daca tu nu ai putea sa apreciezi asa ceva nu inseamna ca pe alta femeie nu ar putea-o face fericita un astfel de barbat.
Si metafora asta sublima cu "lacheu plangacios" nu stiu de unde ai scos-o, dar mie nu mi se pare ca deriva din context. Ma rog poate tu vorbeai despre cineva cunoscut tie. |
|
|
babybitch |
![]()
|
Musafir ![]() |
baby....sau bitch...nuj cum sa iti zic...in fine, daca tu nu ai putea sa apreciezi asa ceva nu inseamna ca pe alta femeie nu ar putea-o face fericita un astfel de barbat. Si metafora asta sublima cu "lacheu plangacios" nu stiu de unde ai scos-o, dar mie nu mi se pare ca deriva din context. Ma rog poate tu vorbeai despre cineva cunoscut tie. angelica draga , nu stiu cate relatii ai avut pana acum , dar in cazul in care ai avut vreuna nu cred ca ai nimerit un enervant ca cel descris mai sus pentru ca in mod sigur imi dadeai dreptate ... vrei sa te astepte un pisicos d`asta cu sortuletul de spalat vase la brau si cu masa pusa zi de zi , sa te sufoce cu surprize si atentii pana toate astea o sa devina obisnuinta si tot ce iti vei dori va fi sa te lase dracu` in pace macar o zi ......... ? s-ar putea sa vrei de fapt o fetita daca ma gandesc mai bine ...... si nu , nu vorbeam despre cineva cunoscut mie pentru ca nu as suporta sa am asemenea cunoscuti in jurul meu . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:33 AM |
|