![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt curioasa cate dintre voi faceti miscare asa constant si cam ce faceti.
Aerobic , Fitness , Jogging , TaeBo , etc ? Eu vreau sa ma apuc de ceva dar nu prea stiu de ce . In orice caz musai tre sa fac ceva ca de la atatea ore de stat pironita aci in fata compului deja imi troznesc toate incheieturile mai rau ca unei babe. Deci fetele de ce sport ne apucam? |
|
|
![]() |
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cind ? Unde ? Cum? Ce fel de?
Eu am 27 de ani si pana acum am tras chiulul. Ca si copil/adolescent am facut insa mult sport: am fost la gimnastica medicala, balet si ii ajutam pe bunicii mei care aveau mult de lucru(si care pp mult efort fizic). Insa de 10 ani nu am mai prea facut nimic. Cum am ceva timp liber acum, m-am gindit sa ma aleg cu un obieci bun si sa incep sa fac sport. Toata sapatamana am fugit 1_2 ore -m-am plimbat cind am vazut ca nu ma tin balamalele. De fapt mai mult m-am plimbat.(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) , ca e o padure faina si mare fff aproape. Acum citeva luni am mai fcaut si ceva sport in casa: dupa dvdurile pillates si carmen electra, dar well nu m-am tinut de ele. De fapt ma plictisesc repede. Voi cum va mentineti? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:49 AM |
|