![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt curioasa cate dintre voi faceti miscare asa constant si cam ce faceti.
Aerobic , Fitness , Jogging , TaeBo , etc ? Eu vreau sa ma apuc de ceva dar nu prea stiu de ce . In orice caz musai tre sa fac ceva ca de la atatea ore de stat pironita aci in fata compului deja imi troznesc toate incheieturile mai rau ca unei babe. Deci fetele de ce sport ne apucam? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Raspuns corect: nu.
De ce: nu stiu nici eu, nu-mi place sa "socializez" la sala, iar singura pe afara... well, sunt multi caini si nebuni. Tot cochetez cu ideea sa fac acasa, dar...nu stiu cand va fi ziua aia. Nu am facut niciodata in mod organizat, ce am descoperit e ca imi plac plimbarile...si urcatul pe scari (4 etaje). Cum ma mentin, iar habar nu am...ieri am gasit la bunica-mea blugii Versace cumparati in '95 (in liceu) si imi vin perfect. Nici nu stiu de ce ma chinui sa tot tin cure. Oricum nu cred ca mai dureaza mult minunea...poate ca raspunsurile de aici ma vor motiva. Conteaza varsta?...suntem deodata, cum se zice aici (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:48 AM |
|