![]() |
![]() |
persiAnca |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum spuneam...ma chinui intr-una, gandindu-ma cum sa-mi surprind prietenul.... De ce ma chinui? Pentru ca e genul de barbat care merita mai multe decat ar face orice fata indragostita pentru el... e genul care nu-ti aduce flori cand e vreo ocazie speciala, le aduce cand te astepti mai putin... imi lasa biletele prin casa, cat timp sunt la dus... imi face de mancare aproape zilnic... daca vreau ceva la 3 dimineata, imi aduce... imi scrie scrisori de dragoste si le pune printre cursurile mele... imi creeaza mii de foldere pe comp, cu pupici, cu te iubesc-uri... imi trimite mesaje cand sunt la cursuri si-mi spune ca ma asteapta sa-mi dea o pupa...eu doar sa ghicesc unde... GENUL ASTA DE BARBAT E !!! Ce sa fac, cum sa fac?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Asta cu dragostea impartasita in mod egal de ambii parteneri intr-o relatie e interesanta. Acum in mod egal nu insemna ca trebuie sa fac si eu aceleasi lucruri pe care le face el. Nu insemna nici ca ea sau el iubesc mai putin, sunt doar diferiti, ca asa sunt oamenii.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:32 AM |
|