![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
CNA a interzis emisiunea "no commmment". Monica a fost exmatriculata. Eu nu urmaream aceasta emisiunea, dar consider total incorecta decizia CNA. Voi ce parere aveti?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Daca nu deschideati subiectul...nici ca ma uitam, asa am zis sa vad ce si cum.
Acum, dupa cateva "episoade" vizionate pe sarite, ma gandesc la o noua teorie, care nu explica, fireste, decat fragmente: daca fata asta chiar nu e asa prostuta cum pare la tv, ci pur si simplu era mai retrasa inainte si s-a trezit deodata in lumina reflectoarelor, cu bani, aparitii tv, multa, multa atentie. Si chiar nu stie ce sa faca, cum sa faca, ce sa spuna...cred ca daca nu te nasti cu asta (spontaneitate si alte talente necesare "pe sticla" nici nu vor aparea peste noapte) Si partea in care nu se mira de nimic, de parca de cand lumea face shopping la Gianfranco Ferre, poate chiar e firea ei ...sau e coplesita pana la punctul in care nu poate face fata si comentarii pe masura, de aici concluzia ca nu stie sa lege doua vorbe, am observat ca oricum nu prea vorbeste, dar de ascultat e numai urechi. In schimb, despre felul in care Iri o scoleste cu lectii de viata, intr-adevar, no comment. Poate ca sunt eu naiva la subiectul asta, dar am impresia tot mai clara ca nu e ceea ce pare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:08 PM |
|