![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Fetelor, stiti cumva ce se poate face la domiciliu pentru a castiga niste banuti in plus?Exclus video-chat :fluierat:....ceva contabilitate, ceva idei imi puteti da?Am un bebe de 9 luni, deci nu ma pot deplasa in voie, in schimb este asa cumintel k pot face ceva in timpul cat stau si-l supraveghez...
Am gasit pe net tot felul de tepe de genu' dai cate 10.000 lei in plic la niste smekeri, sau cumperi un kit si-l revinzi, sau clikuri pe net...sincer, mi se cam par tepe...ati incercat vreo metoda de genul asta cu ceva rezultate? Multumesc anticipat (chiar as avea nevoie de niste sfaturi)... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Multam fetelor...da' sunt sasa desumflata...as vrea sa fac ceva sa castig bani in acelasi timp stand cu bebitza....
Ma gandesc ca daca m-oi apuca poate de ceva...gen web desingn, ceva de genu' asta...poate-poate voi avea ceva sanse sa lucrez la domiciliu... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 04:53 AM |
|