![]() |
![]() |
persiAnca |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum spuneam...ma chinui intr-una, gandindu-ma cum sa-mi surprind prietenul.... De ce ma chinui? Pentru ca e genul de barbat care merita mai multe decat ar face orice fata indragostita pentru el... e genul care nu-ti aduce flori cand e vreo ocazie speciala, le aduce cand te astepti mai putin... imi lasa biletele prin casa, cat timp sunt la dus... imi face de mancare aproape zilnic... daca vreau ceva la 3 dimineata, imi aduce... imi scrie scrisori de dragoste si le pune printre cursurile mele... imi creeaza mii de foldere pe comp, cu pupici, cu te iubesc-uri... imi trimite mesaje cand sunt la cursuri si-mi spune ca ma asteapta sa-mi dea o pupa...eu doar sa ghicesc unde... GENUL ASTA DE BARBAT E !!! Ce sa fac, cum sa fac?
|
|
|
![]() |
rossdale |
![]()
|
Musafir ![]() |
permiteti-mi sa ma prezint..
ma cheama juan armando vinicio e elpys jose espinal de baba novac y rossdale.. in timpul zilei sunt agent secret militant impotriva abuzului asupra porumbeilor mesageri (in latina: pasarica columbidae)..port cutitul la bocanc..spray-ul paralizant la cingatoare si pushca cu caramizi cu luneta in spinare..fumez tigari carora le rup filtrul dintr-o singura muscatura, scuipand-ul apoi din coltul gurii in timp ce tin sticla de after-shave din care dau pe gat cate o inghititura din cand in cand, injurand de mama focului..sunt capabil de a omori 10 adversari cu o singura mana in timp ce cu cealalta fac flotari pentru a intari tricepsul flexat cu tatuaj cu tweety pe el..sunt un dur si lumea o stie... seara ajung acasa si imi astept prietena..imi pun sortzul si gatesc pentru "pisi", "mami", "pitzi", "frapiusa", "ciucurash", "tzumpi" etc.. cand ajunge am grija sa o descalt de pantofii cu tocuri tinand in dinti papucii cei mai pufosi in forma de iepurash (cumparati de mine de ziua "pitzipoantzei"), in timp ce ii masez picioarele. dupa ce ii tin halatul si o spal pe spate masand usor, ii servesc felul ei preferat de mancare pe care i-l servesc bucatica cu bucatica stergand usor cu un servetel din cand in cand..urmeaza apoi un program de destindere pentru ea..ii interpretez un cantec la harpa sau lira, o oda special compusa de mine pentru ea, in timp ce ea sta relaxata pe canapea privindu-ma cu extaz..dupa acest preludiu muzical urmeaza, un mic dans, balet sa ii spunem imbracat cu nimic mai mult decat un servetel. toata gratzia din lume nu ar putea ajunge in acea interpretare...adormim impreuna mangaind-o toata noaptea soptind poezele pline de gingashie din cortex pana in corazon, evident compuse tot de mine... juan armando vinicio e elpys jose espinal de baba novac y rossdale |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:37 AM |
|