![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 185 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 27 ![]() |
In curand as vrea sa fac o vizita "la frizer" , insa nu stiu unde...si parca nu as vrea sa raman traumatizata pe viatza in urma unei astfel de vizite :frustraree: ... voi unde "ciuntiti" din podoaba capilara? :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Vreau si eu elle_ni :'(, ca am o freza... de-mi vine sa ma tun singura, si-asa la mine e patologic (cu taiatu' zic) Pup tits, la care vrei?la doamna la care m-am tuns io, sau la "mana dreapta" a lu' frantzuz? k la doamna te duc io acasa la ea, sau o intreb unde tunde (la ce salon), dar despre "mana dreapta" tre' sa ma interesez cand mai vine in Ro.vine de 3-4 ori pe an.luna trecuta aveam o prgramare la el, pe care am anulat-o pentru k am tunsese doamna de care-ti povestesc. spune-mi la care vrei sa mergi.. Am uitata sa va spun k pentru un tuns, la doamna mioara am dat 200.000 (dar numai tuns) si asta pentru k am fost multumita eu...dar poate sa ia si mai putin (e si in functie de par...la mine...zici k am 2 peruci una peste alta...asa de mult e ....unde mai pui k inainte de a pleca de acasa parul era descurcat, iar cand am ajuns la ea, se incurcase...) Dna Mioara vrea ca parul sa fie curat si proaspat descurcat..astea sunt singurele condirii. "mana dreapta" pentru un tuns simplu tot in jurul a 200-300.000 stiu de la fetele care s-au tuns la el.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 12:24 PM |
|