![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt curioasa cate dintre voi faceti miscare asa constant si cam ce faceti.
Aerobic , Fitness , Jogging , TaeBo , etc ? Eu vreau sa ma apuc de ceva dar nu prea stiu de ce . In orice caz musai tre sa fac ceva ca de la atatea ore de stat pironita aci in fata compului deja imi troznesc toate incheieturile mai rau ca unei babe. Deci fetele de ce sport ne apucam? |
|
|
![]() |
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai pt inceput ar trebui sa umbli putin si la alimentatie: incearca sa elimini prajelile, mancaruri gatite cu mult ulei, painea alba, oricum e vara si ai o groaza de alternative, sa bei cel putin 2l de lichid pe zi (ceai fara zahar sau apa plata) dar nu cele carbogazoase, incearca sa le elimini complet, eu nu mai beau de 5 ani nimic din ce e in comert imbuteliat cu acid sau fara, si daca simt nevoia de o bautura dulce imi fac din fructe sucuri naturale.
cat despre cum sa te apuci de sport important e sa ai vointa nu o sa observi rezultate din primele sapt.. la inceput cand alergam imi mai puneam si folie alimentara in jurul abdomenului (asta pana cand am avut probleme cu ovarele) dar cu rezultate... nu cred ca doar abdomenele te ajuta sa slabesti..incearca ceva care sa-ti tonifice tot corpul..iar aerobicul mi se pare cea mai buna alternativa.. in rest le las si pe celelalte fete sa vina cu sugestii ca eu nu mai stiu (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 10:04 AM |
|