![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu fac sambata frigarui a la jamie oliver.
Tai pieptul de pui in fasii pe care le las 1-2 ore in ulei de masline, coaja de lamaie si rozmarin. Apoi le infig pe bete (el folosea bete de rozmarin) si le infasor in bacon. Le pun pe gril si gata. Printre bucatelele de pui infig si cateva legume, ce am prin frigider. Garnitura pt el cartofi prajiti, pt mine...inca nu stiu, poate ceva acritura. pupici |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Poti pune ce carne vrei bubulina, numai ca daca folosesti carne de pui o sa fie putin mai uscata.Carnea de porc eu o fierb (pulpa) cu ceapa, sare, apoi rece o toc cu ciupercile, ceapa verde, usturoi verde, patrunjel, 1 cartof ras si scurs de zeama, 2-3 oua (2 oua intregi si un galbenus), sare, piper.Ung cu ulei o forma (de chec) si toata compozitia o dau la cuptor.Daca ai timp si iti place, separat fierbi 2-3 oua si le pui intregi in aceasta compozitie (orizontal) si feliata o sa arate bine cu oul in ea.Este buna si calda si rece.
Si sa nu uit, m-ai intrebat de mazare pentru pilaful postat mai sus.Este vorba de mazare dulce boabe. Fa-l ca o sa-ti placa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 08:04 PM |
|