![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca credeti ca lipseste ceva, ca e nevoie de o sectiune noua, ca v-ar placea sa existe ceva in plus pe forum, spuneti !
Daca este posibil, dorinta va va fi implinita cu cel mai mare drag ! Oricare dintre noi poate deschide un subiect de discutie sau un sondaj ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
dragelor, sper sa nu va suparati pe mine, da' io as vrea mai multe emoticoane, mai sugestive, uite, eu as vrea cateva mai mishtoace care rad in hohote, sau care ranjesc, altele decat astea (tara arde si baba se piaptana ;D) aaa.si cateva divolesti, asa k asta :evil:si ca asta :pistolar:..
Si mai am o nedumerire mare-maaaaaaaareeeeeeeee: da' sincer acum, fetelor (moderatori, adimini ce-oti fi)....io n-am reusit sa renunt definitiv la grupurile "SH" si "TZ"....kiar ma omorati cu gramatica asta si ma dati afara?haideti, pls, sa inkidem un okisor la unele "erori" de ordin gramatical....pls, pls, psl :rusinosul: :-* :-* :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 02:51 PM |
|