![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi se pare strigator la cer ca cei care au vindut puii suspecti de gripa aviara risca doar... 3 ani de inchisoare! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/angry.gif)
Voi ce spuneti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Si eu sunt de aceeasi parere. L-am auzit si pe Florin Calinescu criticand toata isteria asta. Chiar cred ca suntem un fel de tap platitor al vaccinurilor pe care nu le mai cumpara nimeni.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 139 Joined: 19-April 06 From: Sharjah, UAE Member No.: 307 ![]() |
Si eu sunt de aceeasi parere. L-am auzit si pe Florin Calinescu criticand toata isteria asta. Chiar cred ca suntem un fel de tap platitor al vaccinurilor pe care nu le mai cumpara nimeni. Sau poate al politicilor agrare ale Uniunii Europenee si/sau altor tari (ie SUA) .... de ce sa produca RO carne de pui si sa nu importe din alte parti puii crescuti cu hormoni??? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 09:52 AM |
|