![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am umplut anul asta jardinierele cu muscate atarnatoare rosii, muscate batute roz si albe (normale, care cresc in sus) si 3 petunii: una alba, una mov si una mov cu marginile albe.
Muscatele mi se par frumoase, infloresc tot sezonul, dar e si munca cu ele, trebuie culese florile uscate zilnic si nu-s putine. Voi ce flori va puneti pe balcon? |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu sunt fericita ca begonia creste si creste ca nebuna desi NU e ingrijita cum scrie la carte (la modu ca sta in geam, nu am unde sa o tin la umbra, o ud la 2 zile ca si pe celelalte flori nu o las pana "se usuca pamantul") - doar faza cu "nu e voie sa o uzi pe frunze" o respect. ma intreb cat naiba o sa se faca. deja are 30 cm inaltime (20-25 e inaltimea maxima la care poa' sa ajunga) - si astia atinsi intr-o luna si jumatate- 2 de cand a iesit. parca e fasolea fermecata din poveste (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
am o bancuta in bucatarie langa geam, tot ce pun pe ea creste ca in povesti. o fi ceva de feng shui, de energii si descantece naiba stie. da' tot ce tin pe aia se dezvolta spectaculos. a primit soramea un craciunel acum 2 saptamani (planta foarte sensibila din cate stiu eu, mai ales la schimbarea de mediu si de loc)- a inceput bine merci sa se ramifice la varfurile frunzelor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 02:17 PM |
|