![]() |
![]() |
![]()
|
|
Administrator ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 53 Joined: 7-December 05 Member No.: 1 ![]() |
Sa ne prezentam. :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Mda.poti sa faci turul religiilor dar abia in ultima clipa vei intelege care este de fapt singura si adevarata Credinta. Te contrazic un picutz.. (do U mind?)Problema este ca de fapt nu ai nici o religie si nici o credinta.Tu cauti Adevarul. Singura religie este Iubirea!Dumnezeu este iubire! N-am o religie anume, de fapt nu ma intereseaza "sa am o religie", dar vreau sa cunosc cate putin din fiecare.In skimb am "o credinta", singura credinta pe care o am este aceea intr-un Dumnezeu infinit, intr-un Dumnezeu plin de iubire cum spui tu,si mai cred k pentru orice lucru pe care-l infaptuiesc, fie el bun sau rau,exista un pret de platit, adesea printr-o renuntare, printr-un necaz, printr-un obstacol. Si, DA, CAUT ADEVARUL...dar sunt momente cand imi dau seama ca am ratacit Calea...si ce greu imi e sa ma intorc de pe o cale comoda, pe care umbla oricne, pe o cale ingusta, plina de piedici, incercari, suferinte.... Si, da, poti sa faci "tutul religiilor" pana cand vei inkide okii, dar nu e obligatotiu sa intelegi "adevarul" in "ultima clipa".Cred ca il intelegi in momentul in care esti pregatit sa ti se reveleze. QUOTE m-ai ametit elle. nu cred c-as pierde vreodata timpul sa devin "religios" Toate la timpul lor, Tsunami...poate vei deveni intr-o buna zi "cu credinta", poate nu...decizia iti va apartine la momentul potrivit.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 10:46 PM |
|